the litle diary of small buterrfly

welcome to my page...
as u are enter my blog...
leave ur comment as wateva u r think about my entry...tQ

Tuesday, April 19, 2011

Kalau Saya Ada Boipren...

'Kalau Saya Ada Boipren...'
hmmmm..kalau saya ada boifren????
ape yg sy nk buat adalah..........


1. Saya nk MAKAN AIS KRIM ngn dia!!!!!
-nk duduk tepi pantai,pastu tgok bintang kat langit,
sambil makan ice cream..nyum2...




2. Saya nk MASAK untuk dia/buat 'lunchbox'
n lepas tu
pegi taman tengok dia makan masakan sy...:)



3. Saya nak bawak dia jumpa family &kawan2 saya..:)
-nk tanya lulus ke tak...hihi::)



4. saya nak tulis note yg berbunyi ' I love u'
dan letak dalam poket sluar dia...
-so that bila dia nk amik something dalam poket, dia akan jumpa notes tu..:)



5. saya nak nyanyikan lagu (*lagu fevret dia)
sambil dia mainkan gitar :)



6. saya nak jalan2 ngn dia satu hari tanpa ada sebarang ganguan..
-nk off hp..hari tu hanya dunia sy dan dia shj..
(*p/s : buat benda2 yg boleh dibuat je..yg xsepatutnya itu harus dihindar:))



7. saya nak bgitaw dia yg sy sygkn dia n sy nak dia jadi SUAMI sy:)



~~~>>itu antara beberapa benda yang saya nak buat bila sy dah temui cinta hati sy..
harap2..suatu hari nanti my 'Mr Perfect' akan tiba..kepada ' Bakal Suami' sy yg sy masih x tahu pon siapa dia..sy berjanji akan menyayangi kamu dengan sepenuh hati sy n sy akn jadikn kamu org yg paling bahagia dalam dunia..amin:)~~~>>

7 comments:

  1. i like no6..jgn buat bukan2..harammmmm..tangan d bahu mata ke atas..

    ReplyDelete
  2. i like jugak!!!!x saba nya nk ade bf..hihi!!!
    baik bos..sy akan jaga diri sy baik2..:)

    ReplyDelete
  3. mr perfect~ pasti akan tiba, insyaAllah :)

    ReplyDelete
  4. i like no2 syg..mesti sweet kan wat lunchbox utk dia..hehe

    ReplyDelete
  5. sarah : heheh!!x sabar nk wat ngn bopren..:)
    miera: huhu!!tu la..bia x pndai msk pon..hhihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...