the litle diary of small buterrfly

welcome to my page...
as u are enter my blog...
leave ur comment as wateva u r think about my entry...tQ

Friday, January 20, 2012

oh anwarhadi!

Hari ini dalam SEJARAH!
BUAT pertama kalinya ANWAR HADI reply tweet2 sy!!!
i'm so in love with him!!!!!
:))....
inilah dia jejaka yg mampu buat sy tersenyum smpai telinga...<3!

walaupun twetet2 ni xdela speacial sgt..tp sgt bermakna kerana penantian sy selama ini sudah mendatangkn hasil!hehehe!!i love u larh!!:)
comel je dia ni!!!huwaaaa..:)

ok..esk sy msuk dwn exam dgn senyuman..:)
kat bawah ni abg handsome sy!!::


tooooodiiaaaaa..:) <3

Monday, January 9, 2012

study vs poya2


Asaalamualaikum w.b.t..
untuk tahun 2012 ni rasanya ini kali ke2 ana mengeluarkan entri..:)
ok..untuk entri yg kedua ni..nk ckp skit la kan..memangdangkan skrng ni musim exam, ana nk kongsi la beberapa situasi yg sering ana alami semasa musim peperiksaan ni.
standed la kan..bila nk exam kene la study..

bagun pagi2..eh xbukan pg sgt la..:P


epas bebrapa puluh minit guling2..pg mandi..
bila da segarrrrr...ok..nk STUDY!!!!(*dengan penuh smgt ni)
then..bukak buku..baca,..mata booolllaaat!!!





ok...lepas 10 minit.....mcm ni la gayanya...


lepas tu..kugagahi jua...tahan walaupun da nk terkeluar ank mata..:D
stop kejap...then smbung balik..dari meja..ke atas katil..da boring guling2 atas katil
turun meniarap kt lantai (*untungla bilik ade kapet)hahaha!
begini la ropenye!!!
P/S : tp yg dalam gmbar ni lg cantek la...hihi!:P




ok....da lebih kurang sejam lebih study....ini situasinya...




haaaaa...setelah berliter-liter air mata dihasilkan..akhirnyaaaaa...







tidooooooooooooooooooooo....grrrrrr




haaaa..tu la sedikit sebanyak yg nk dikongsikan untuk mlm ni..x tau la...spatotnya skang ni ana sedang gigih pulun pgt 201e..tapi nmpak gayanya sedang gigih mengupdate blog ..adoiiiiii....tp ape yg sy tulis kt atas tu..same x ngn korang????hmmm

*moral of the story : tanamkan azam yg tinggi..teguhkan semangat iklaskan hati..insyaallah anda semua akan dapat belajar dengan tenang..(*kalau mmg dah nekad..insyaallah perkara2 di atas x kan terjadi..:)

soooo..GUD LUCK kepada semua yg sedang menduduki peperiksaan..doa ana...SEMOGA BERJAYA!!!:)
ok...sy nk study skrg..:)(^__^)




Wednesday, January 4, 2012

2012



ok.
kalo dikira, da lame jgk la tidakku update blogku ini..hihi!
btw SELAMAT DATANG 2012!sedar x sedar da 22 tahun suda!hmm...
makin bertambah usia,maikn bertmabah la kimotmen dan dugaannya..diharapkan 2012 bermula dengan baik, berlangsung dengan jayanya dan berakhir dengan kebahagiaan..insyaallah..:)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...