the litle diary of small buterrfly

welcome to my page...
as u are enter my blog...
leave ur comment as wateva u r think about my entry...tQ

Wednesday, December 30, 2009

the life


one day to new year!!wow
sedar x sedar da nak abis taun ni...
btw,tahun 2009 banyk berikan aku coretan hidup..
mahu suka atau duka....taun ni aku jumpa kawan sejati..
taun ni jugaklah aku jumpa dengan somone yang dah lukakan
hat kecil aku...kalo nak diceritakan memang tak habis...
walau apapun 2009 telah berlalu dengan begitu jayanya...
aku harap tahun 2010 memberikan aku sinar baru dalam hidup aku...
harap juga tahun 2010 mampu jadikan aku seorang yang lebih baik dari sebelumnya...
one more!harap2 aku akan dapat result yang baik tok last exam n akan
melangkah ke dunia yang baru...dunia yang aku idamkan selama ini..amiinn
selamat tinggal 2009 and slamt datang 2010..

The Day and Nite: the life

The Day and Nite: the life

the life

Hidup aku mcam biasa...
bermula dari kecik sampai la sebesar skarang...
hidup memang penuh dengan suka suki...
aku tempuh semuanya dengan spenuh hati...
dari sekecil tapak tangan sehingga mampu menjulang...
dairi kecil aku sungguh indah...
tiada sebarang duka...hanya suka yang aku jumpa...
hanya bahagia yang aku kenal....hanya nikmat yang aku rasa...namun dairi hidup aku sekarang banyak onaknya...aku makin dewasa..aku makin matang..banyak dugaan yang aku tempuh..banyak perit yang aku jumpa...namun itu tak lemahkan hati kecil aku...
aku terus hidup dan menuju destinasi hidupku..kisah hidup aku baru bermula..
aku akan tuju arah tujuanku dan aku a
kan julang dengan jayanya........to be contineu
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...