the litle diary of small buterrfly

welcome to my page...
as u are enter my blog...
leave ur comment as wateva u r think about my entry...tQ

Saturday, April 23, 2011

Aku dan Dia..

ok...cakap sal aku dan dia ni..sy ade something nk share ngn anda2..ceewah..macam la ramai sgt baca blog aku ni..hihi
ok..DIA ni sebenarnya kawan baru AKU..
AKU stat kenal dia mase mula2 daftar kat usm hari tu..
DIA boleh dikatakan sangat penting la
tapi..AKU ni malas sgt nk bawak DIA...
tapi ade gak la time AKU memang memerlukan DIA sgt2
n kalo xde DIA mmg AKU xleh buat pape...
hmmm..mesti korang nak tahu kn sape DIA tu...
haaa..kalo nk tau..tgok pict kat bawah tu.hihi


mak aiii..skemanya muka cekk!!!

ni la dia kad matrik yg aku x suka pakai tu...hihi
mmg kesian la kat dia...adeh!time nk g libry ngn nk exam je aku pakai..tu pon kadang2 aku pinjam kawan punya kalo nk masok lib..sbb lupe nk bawak..haha!
TAPI..kalo time exam...memang dia peneman setia ku la..haha!


haaaa..ade pon gmbar2 aku pakai kad matrik..hihi!!!tapi gmbar2 ni sume time aku skemarable lagi..hahaha..zaman mula2 dapat kad matrik..hihhi!!!smpai ke padang pakai..;))


ha...ni pulak..pakai kad matrik smpai ke malam..hahaha!!!

*p/s = walaupapepon..aku tetap sayang kad matrik aku tu..hihi..
biarpun aku x brape nk suka gantung dia kat tengkuk aku..tapi kad matrik ni antara berang paling berharga yang aku ade la..memanglakalau dilihat kad matrik tu sekadar kad biasa yang betali je..tapi nilainya sgt besar bagi aku..kerana..x semua orang mampu mempunyai kad bertali tu..kan??alhamdulillah...last skali...saya sayang kad matrik saya..n plg penting..saya syg USM;)).

3 comments:

  1. gamba last i like..bak kata dato, simptom2 bdk 1st year..24 jam pakai kad matriks..hehehhe

    ReplyDelete
  2. ingtko kes ade ore xd..bru jah nk gebah hidung..haha

    ReplyDelete
  3. tasha : huhu!tu la..skemarable btoi!kalo bleh nk tido pon paka kad matrik..haah

    miera : hahhaa!ish u ni..prasan je manjang yg..haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...